ATA AÖF, AUZEF ve ANADOLU AÖF DERS KAYNAKLARI
DERS KİTAPLARI, ÖZETLER ve SORULAR
Aşağıda bulunan numaralardan yada online olarak üye (kayıt) olmadan HIZLI ŞEKİLDE SİPARİŞ verebilirsiniz.

Ata Aöf, Auzef ve Anadolu Aöf Ders Kitapları, Özetler ve Çıkmış Sorular

2022-09-18
Ata Aöf, Auzef ve Anadolu Aöf Ders Kitapları, Özetler ve Çıkmış Sorular

    Açık Öğretim Neden Ders kitabı vermiyor... Atatürk üniversitesi açık öğretim fakültesi ( Aöf ) , İstanbul Auzef İstanbul Üniversitesi, Eşkişehir Anadolu Üniversitesi tüm ders kitaplarını, özetler'ini ve çıkmış sorular ve soru bankalarını en uygun bir şekilde sipariş verebilirsiniz...

   Ders Kitapları : öğrenci sistemlerine yayınlanan kitaplarla içerik olarak birebir aynıdır...  Güncel olarak satılmaktadır. Anadolu Üniversite Yök Kararı ile yaklaşık 3 sene önce kitap dağıtılmasını durdurmuştur.. Ata Aöf ve Auzef Aöf  hiç bir şekilde kitap dağıtımı yapmamıştır. 

   Aöf Çıkmış Sorular :  Çıkmış sorular geçmiş yılların sorularını içermektedir.. Ata Aöf ve Anadolu aöf de mevcuttur. Auzef Uzun süredir yayınlamamaktadır belki ilerleyen dönemlerde yayınlayabilir.. 

  Ders Özetleri :  Ders özetleri bizim uzman hocalarımız tarafından kitaplar okunarak kitapların önemli yerleri alınarak yapılır. Üniversitesine göre Farklıklar Gösterebilir.. 
 
  Çözümlü Sorular :  Sadece Auzef Aöf de mevcuttur.. Çünkü çıkmış soruları bulunmadıgından dolayı çözümlü sorular tarzında öğrenciye ek kaynak yapılmıştır.. 

  Ünite Değerlendirme Soruları : Atatürk üniversitesinde mevcuttur... Sınavda genellikle sorulan sorulardır.. Tabiki ara ara güncelleme alıp soru cevaplarını oynamaktadırlar... Öğrenci itiraz edildikçe Düzeltilir...